به گزارش خبرنگار خانه ملت، افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، به دعوت محمدرضا رضایی کوچی، نماینده مردم جهرم و خفر و رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، به شهرستان جهرم سفر کرد.
در این سفر که با حضور مطهرنیا سرپرست فرمانداری ویژه جهرم، رضایی کوچی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار فارس، حجتالاسلام والمسلمین مدبر امام جمعه جهرم و جمعی از مسئولان استانی و محلی همراه بود، برنامه بازدید از مرکز رشد فناوری جهرم در دستور کار قرار گرفت.
در جریان این بازدید، معاون رئیسجمهور و هیئت همراه ضمن حضور در بخشهای مختلف مرکز رشد، از نزدیک در جریان فعالیتها، محصولات فناورانه و دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان مستقر در این مرکز قرار گرفتند.
همچنین از پروژه احداث سالن جدید مرکز رشد فناوری جهرم بازدید شد. این سالن با هدف استقرار ۱۳ واحد فناور در حوزه فناوری اطلاعات (IT) طراحی و در حال تکمیل است. در این بازدید، بر تسریع در تکمیل پروژه، ایجاد زیرساختهای مورد نیاز و تقویت زیستبوم فناوری شهرستان جهرم تأکید شد.
در پایان این سفر، نشست مشترکی با حضور مسئولان شهرستان، مدیران دستگاههای اجرایی و نمایندگان شرکتهای دانشبنیان در سالن جلسات فرمانداری ویژه جهرم برگزار شد. در این نشست، مهمترین مسائل و چالشهای شرکتهای دانشبنیان مطرح و بررسی شد.
افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور در نشست بررسی ظرفیتهای علمی و فناوری جنوب فارس به میزبانی جهرم گفت: حمایتهای معاونت علمی، برای فعالسازی ظرفیتهای بالفعل و حرکت هدفمند به سمت توسعه تولیدات دانش بنیان و فناورانه است.
وی با بیان اینکه استان فارس از ظرفیتهای بالایی در حوزه فناوری و تولیدات دانش بنیان برخوردار است و افزود: خط اعتباری به مبلغ ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای صندوق پژوهش و فناوری فارس به منظور تقویت حمایتهای مالی از شرکتهای دانشبنیان و فناور استان ایجاد شده است.
افشین سرمایهگذاری بر شرکتهای دانشبنیان را بهمعنای تضمین آینده اقتصاد کشور دانست و اظهار کرد: شرکت دانشبنیان و فناورانه فعال در فارس نقش مهمی در تولید، اشتغال و کاهش وابستگی به واردات دارند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور در ابتدای ورود به شهرستان جهرم، ضمن حضور در مرکز رشد فناوری جهرم، از دستاوردها و توانمندیهای پانزده شرکت دانشبنیان و فناور مستقر در این مرکز بازدید کرد./
پایان پیام



نظر شما